14 sep 2007

Kuiken mag zichzelf inmiddels puber noemen en zit op het voorgezet onderwijs. Loopt de godgandse dag met een petje op en met een blauwe zakdoek achter uit zijn broek want dat is ‘Crib’. Cribbs zijn nep-gansta-negers-van-1meter10-die allemaal hier in het dorp wonen en vooral veel ‘k*tk*nkersch*t’ roepen ben ik inmddels achter.

FYI: Enkele maanden geleden heeft ie hemel en aarde bewogen (lees: geld gebietst en autos gewassen) want hij moest en zou bij de dump een bomberjack kopen. Uiteraard was hij er na precies 4 weken op uitgekeken en het ding verdween in de kast om aan vervroegd pensioen te beginnen…

Om een lang verhaal kort te maken, mijn lieve schat wil naar buiten maar zijn ‘gewone’ jas lag nog op school, maar het regent dus andere jas maar… Was dat even een kapitale fout..

“Schat pak je bomber even dan, die ligt in de kast…”

…alsof ik heb gezegd dat ie naakt naar buiten moet met een groot bord om zijn nek “IK BEN IMBECIEL!!!” en een grote winterpeen in zijn kont….

“Maaam~~!! Doe ff normaal, jezus, k*tk*nkersch*t, Jeeeezusss …Maaam~~!!” In zijn ogen zie ik dat hij twijfelt tussen woede of medelijden over zo’n duidelijk display van stupiditeit…..

“Jezus, Maaahaam~~!!, k*tk*nkersch*t wil je me dooood hebben ofzo!? Jezus je snapt toch ook wel dat als ik mijn negerpet (…?) en mijn Cribbdoek zo heb hangen (…?) dat als ik dan de Bomber aan dat ze me dan gaan knallen (….?)”

Hij keek me aan alsof ik hem net heb vertelt dat ik lesbisch ben en oma mijn geheime minnares is. Vervolgens stormt ie het huis uit en laat mij verbijsterd achter……

Ok als een genaratiekloof zich kenmerk door volslagen onbegrip voor elkaar hebben we er nu een te pakken denk ik.